Histoportal

Vastgoed overname: laat je geld groeien

Geplaatst op

Een vastgoed overname is een slimme stap om te nemen in vele gevallen. We willen er natuurlijk wel even erbij vermelden dat het dan wel vastgoed moet zijn dat in een goede staat verkeerd, een bouwval is wel vastgoed, maar het is niet lang meer vast, omdat het bijvoorbeeld uit elkaar kan vallen. Dat willen we natuurlijk niet aan je adviseren, tenzij je een geweldig renovatieplan hebt. Dat soort opties zijn er ook natuurlijk, maar wil je snel een slimme stap maken, dan is een vastgoed overname erg handig. 

Erfgoed

Wanneer we over vastgoed nadenken, dan denken we vaak over kantoorcomplexen /-gebouwen, et cetera. Toch kan het ook heel goed gaan om woonhuizen en zelfs over erfgoed. Dat laatste kan heel voordelig zijn omdat er ook subsidie op kan zitten. En dat is weer fijn als je een renovatie wilt laten uit voeren. 

Papierwerk bij vastgoed

Er komt ook heel wat papierwerk kijken bij het aanhalen van vastgoed. Gelukkig zijn er allerlei partijen die je kunnen helpen bij dit werk. Bijvoorbeeld wanneer je zelf tijdelijk of permanent in het buitenland woont. Een vastgoedbeheerder is dan een optie. Het is ook mogelijk om fiscaal advies te krijgen. Dat zul je in vele gevallen goed kunnen gebruiken. Bij hvk-stevens.com weten ze je zeker met kennis en kunde bij te staan bij het proces van vastgoed overname. Ze hebben veel juridische, fiscale en financiële kennis. 

Elke bedrijf heeft weer een andere ‘mindset’

Er bestaan in Nederland bedrijven die al vele eeuwen in ons land actief zijn. Ook zijn er bedrijven die pas net begonnen zijn. Al deze verschillende bedrijven hebben soms advies nodig op o.a. het fiscale vlak. Je moet dan als adviseur goed om kunnen gaan met de verschillende culturen die binnen bedrijven te vinden zijn. Hvk-stevens.com is daar erg goed in. Neem eens contact met hen op. 

Nog niet uitgelezen? Lees meer blogs op onze site. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden