Histoportal

Drie bedrijfsprocessen die al jarenlang belangrijk zijn

Geplaatst op

Bij dijkenvanemmerik.nl helpen ze je graag met de drie processen die al jarenlang erg belangrijk zijn binnen bedrijven. Ze staan je bij met raad en daad en weten door hun jarenlange ervaring precies wat ze moeten doen om jouw bedrijf succesvol te maken. Lees snel in deze blog over welke drie processen we het hier hebben. Dan weet je precies of jij op dat punt goed scoort, of dat er een expert moet kijken of er misschien het een en ander verbeterd kan worden.

De drie processen die erg belangrijk zijn binnen een bedrijf

In principe is het zo bij een bedrijf, dat er mensen werken, ziek worden, niet meer geschikt zijn voor een functie, binnen het bedrijf andere functie krijgen, niet meer bij het bedrijf kunnen werken vanwege een reorganisatie en daardoor naar een ander bedrijf zouden moeten gaan, om daar verder te werken. Laten we niet vergeten de aanwas van nieuwe werknemers, dat is altijd belangrijk voor bedrijven geweest. We hebben het over 3 processen die erg belangrijk zijn: assessment, re-integratie en outplacement. 

De drie processen verklaard 

Wanneer we het hebben over assessment, re-integratie en outplacement, dan zijn dit bijzonder belangrijke processen. Waar een bedrijf de juiste mankracht voor moet hebben. Natuurlijk speelt de factor tijd hier een rol, die is er namelijk niet altijd. Wanneer een bedrijf geen middelen heeft om de processen vorm te geven, dan is het mogelijk om deze uit te besteden aan een specialistisch bedrijf. In de introductie hebben we het bedrijf genoemd dat jou hier zeker bij kan helpen. Wat houden de processen in? Tijdens een assessment worden potentieel nieuwe werknemers getest op hun vaardigheden en er worden gesprekken gevoerd om te kijken of ze binnen het team passen. Bij re-integratie is het belangrijk dat een werknemer weer aan de slag kan binnen het bedrijf, na herstel van een ziekte. Het bedrijf gaat de medewerker helpen weer rustig aan de slag te gaan, door bijvoorbeeld hem of haar eerst 4 uurtjes te laten werken voor 2 dagen in de week en dit langzaam op te bouwen. Outplacement is dat een medewerker niet meer binnen een bedrijf kan werken en het bedrijf deze persoon helpt bij een ander bedrijf aan de slag te gaan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden